Thursday, October 2, 2014

Pasangan yang pulang dari Sweden akan ‘Tebus’ solat raya bersama

Pasangan yang pulang dari Sweden akan ‘Tebus’ solat raya bersama adalah entri ulangsiar dari sesawang Indah. Belohog Kata Kunci Ayat Sebaris berkongsi informasi terkini, maklumat semasa dan coretan umum untuk blog reader di Malaysia. Semoga Pasangan yang pulang dari Sweden akan ‘Tebus’ solat raya bersama sama ada tersurat atau tersirat dapat memberi nilai-nilai yang menjadikan kehidupan lebih baik dari sebelummnya. Sekiranya perlu, boleh kongsikan/sebarkan entri Pasangan yang pulang dari Sweden akan ‘Tebus’ solat raya bersama ini di laman sosial. Wallahu'alam bissawab.


Pasangan yang pulang dari Sweden akan ‘Tebus’ solat raya bersama
2/10/14
Oleh Siti A’isyah Sukaimi


Sepang: “Saya tidak sabar menunaikan solat sunat Aidiladha bersama anak-anak pada Ahad ini. Ketika Aidilfitri lalu kami tidak menyambutnya bersama dan kali ini saya akan ‘menebusnya’ kembali,” kata Shalwati Norshal, 46, menceritakan perasaannya sebaik tiba di tanah air, semalam.
Shalwati dibebaskan dari Penjara Hinseberg di Frovi, Sweden Isnin lalu atas kesalahan mendera dan mengasari anaknya.Menurutnya, walaupun dia ada menghubungi empat anaknya sebaik keluar dari penjara, perbualan itu singkat serta tidak banyak perkara boleh dibualkan.

“Semalam (kelmarin) saya hubungi mereka (anak) dan beritahu kita akan berjumpa esok (semalam).


Foto SHALWATI memeluk erat keempat-empat anaknya sambil disaksikan Azizul.
“Mereka menangis dan kelihatan sedikit kaku ketika itu. Mungkin mereka malu memandangkan pada waktu itu, ada petugas media,” katanya pada sidang media sebaik tiba di Lapangan Terbang Antarabangsa Kuala Lumpur (KLIA) dari Sweden di sini, semalam.myMetro


Pasangan yang pulang dari Sweden akan ‘Tebus’ solat raya bersama adalah Entri ulangsiar dari sesawang indah. Credit dan Penghargaan kepada Indah iaitu penulis/pemilik asalnya. All due respect dan Trimas kerana menghargai laman Sesawang Belohog.

Share this

Rain Above Love Under Luna. Where there is love there is life and yes im in love with you.

0 Comment to "Pasangan yang pulang dari Sweden akan ‘Tebus’ solat raya bersama"

Post a Comment