Thursday, October 2, 2014

Harga minyak naik, menteri suruh bersyukur

Harga minyak naik, menteri suruh bersyukur adalah entri ulangsiar dari sesawang Indah. Belohog Kata Kunci Ayat Sebaris berkongsi informasi terkini, maklumat semasa dan coretan umum untuk blog reader di Malaysia. Semoga Harga minyak naik, menteri suruh bersyukur sama ada tersurat atau tersirat dapat memberi nilai-nilai yang menjadikan kehidupan lebih baik dari sebelummnya. Sekiranya perlu, boleh kongsikan/sebarkan entri Harga minyak naik, menteri suruh bersyukur ini di laman sosial. Wallahu'alam bissawab.

Harga minyak naik, menteri suruh bersyukur

Harga minyak naik, menteri suruh bersyukur

Bersyukurlah, bukan protes
- Hasan 

Menteri Perdagangan Dalam Negeri, Koperasi dan Kepenggunaan, Datuk Hasan Malek berkata rakyat sepatutnya bersyukur dengan tindakan kerajaan menaikan harga minyak dan bukannya mengadakan bantahan ke atas kenaikan harga bahan api.

Rakyat sepatutnya bersyukur dengan langkah penjimatan seperti usaha membanteras penyeludupan bahan api bersubsidi.

Hasan berkata demikian ketika ditanya sekiranya beliau menjangkakan bantahan ke atas kenaikan 20 sen seliter untuk petrol RON95 dan diesel.
 

Itu hak merekalah (untuk buat bantahan), kita di kementerian akan jalankan tugas. Ops Titik (banteras penyeludupan) yang kita buat ini telah menyelamatkan banyak wang negara. Anda semua patut (ucap) tahniah.

Budaya kita kita kena ubah balik kepada budaya menghormati pemimpin, menghormati negara dan bersyukur dengan apa kejayaan kita.Harga minyak naik, menteri suruh bersyukur adalah Entri ulangsiar dari sesawang indah. Credit dan Penghargaan kepada Indah iaitu penulis/pemilik asalnya. All due respect dan Trimas kerana menghargai laman Sesawang Belohog.

Share this

Rain Above Love Under Luna. Where there is love there is life and yes im in love with you.

0 Comment to "Harga minyak naik, menteri suruh bersyukur"

Post a Comment