Thursday, August 14, 2014

'BN sokong Khalid Ibrahim lebih dari MB sendiri'

'BN sokong Khalid Ibrahim lebih dari MB sendiri' adalah entri ulangsiar dari sesawang Indah. Belohog Kata Kunci Ayat Sebaris berkongsi informasi terkini, maklumat semasa dan coretan umum untuk blog reader di Malaysia. Semoga 'BN sokong Khalid Ibrahim lebih dari MB sendiri' sama ada tersurat atau tersirat dapat memberi nilai-nilai yang menjadikan kehidupan lebih baik dari sebelummnya. Sekiranya perlu, boleh kongsikan/sebarkan entri 'BN sokong Khalid Ibrahim lebih dari MB sendiri' ini di laman sosial. Wallahu'alam bissawab.


'BN sokong Khalid Ibrahim lebih dari MB sendiri'14 Aug 2014


BN nampaknya memberikan sokongan kepada Menteri Besar Selangor Tan Sri Khalid Ibrahim melebihi sokongan yang pernah diterima MB dari parti itu sendiri, kata MP Shah Alam Khalid Samad.Beliau mengeluarkan kenyataan sinis itu sewaktu mengulas sokongan "ikhlas dan tanpa syarat" dari Timbalan Perdana Menteri Tan Sri Muhyiddin Yassin terhadap Khalid Ibrahim."Perkataan ‘tanpa syarat’ menggambarkan satu tahap keyakinan yang tidak dialami atau diterima oleh Menteri Besar Umno/BN sendiri selama ini."Semestinya peribadi seperti YB Ahmad Said, mantan MB Terengganu, terpinga-pinga dengan sokongan sekukuh itu."Sudah pasti kata-kata ‘tanpa syarat’ berdesing-desing berulang kali di telinga beliau," tulis Khalid Samad dalam blognya yang merujuk kepada krisis menteri besar di Terengganu baru-baru ini. Malaysiakini


'BN sokong Khalid Ibrahim lebih dari MB sendiri' adalah Entri ulangsiar dari sesawang indah. Credit dan Penghargaan kepada Indah iaitu penulis/pemilik asalnya. All due respect dan Trimas kerana menghargai laman Sesawang Belohog.

Share this

Rain Above Love Under Luna. Where there is love there is life and yes im in love with you.

0 Comment to "'BN sokong Khalid Ibrahim lebih dari MB sendiri'"

Post a Comment