Wednesday, July 30, 2014

'Itu pandangan peribadi Zuhdi, bersifat informal'

'Itu pandangan peribadi Zuhdi, bersifat informal' adalah entri ulangsiar dari sesawang Indah. Belohog Kata Kunci Ayat Sebaris berkongsi informasi terkini, maklumat semasa dan coretan umum untuk blog reader di Malaysia. Semoga 'Itu pandangan peribadi Zuhdi, bersifat informal' sama ada tersurat atau tersirat dapat memberi nilai-nilai yang menjadikan kehidupan lebih baik dari sebelummnya. Sekiranya perlu, boleh kongsikan/sebarkan entri 'Itu pandangan peribadi Zuhdi, bersifat informal' ini di laman sosial. Wallahu'alam bissawab.


'Itu pandangan peribadi Zuhdi, bersifat informal'29 Jul 2014


Ahli jawatankuasa PAS Pusat Dr Dzulkefly Ahmad hari ini berkata pandangan seorang anggota kepimpinan PAS berhubung cadangan bergabung dengan Umno bagi membentuk kerajaan di Selangor yang bocor dalam aplikasi mesej Whatapps sebagai "pandangan peribadi".Dr Dzulkefly yang juga ketua pegawai eksekutif Pusat Penyelidikan PAS berkata pandangan bersifat informal Dr Zuhdi itu juga tidak mewakili pendirian PAS dan tidak mewakili dapatan pusat berkenaan.Dr Zuhdi adalah ketua pegawai operasi pusat penyelidikan PAS."Pendapat yang dikemukakan oleh Dr Zuhdi merupakan suatu pandangan peribadi yang dikomukiasikan melalui media sosial dan bersifat informal."PAS sebagai sebuah parti politik Islam yang berjiwa besar meraikan perbezaaan pandangan tidak boleh dipertanggungjawab terhadap sebarang kenyataan serta analisis peribadi ahli-ahliya seandainya menimbulkan kontroversi dan kegusaran umum," katanya dalam satu kenyataan.Malaysiakini


'Itu pandangan peribadi Zuhdi, bersifat informal' adalah Entri ulangsiar dari sesawang indah. Credit dan Penghargaan kepada Indah iaitu penulis/pemilik asalnya. All due respect dan Trimas kerana menghargai laman Sesawang Belohog.

Share this

Rain Above Love Under Luna. Where there is love there is life and yes im in love with you.

0 Comment to "'Itu pandangan peribadi Zuhdi, bersifat informal'"

Post a Comment