Sunday, September 28, 2014

Dr M sokong Azmin, harap tiada undi tak percaya

Dr M sokong Azmin, harap tiada undi tak percaya adalah entri ulangsiar dari sesawang Indah. Belohog Kata Kunci Ayat Sebaris berkongsi informasi terkini, maklumat semasa dan coretan umum untuk blog reader di Malaysia. Semoga Dr M sokong Azmin, harap tiada undi tak percaya sama ada tersurat atau tersirat dapat memberi nilai-nilai yang menjadikan kehidupan lebih baik dari sebelummnya. Sekiranya perlu, boleh kongsikan/sebarkan entri Dr M sokong Azmin, harap tiada undi tak percaya ini di laman sosial. Wallahu'alam bissawab.


Dr M sokong Azmin, harap tiada undi tak percaya28 Sep 2014

Bekas perdana menteri Tun Dr Mahathir Mohamad hari ini menyatakan sokongan terhadap Azmin Ali sebagai menteri besar baru Selangor.Beliau berharap majoriti anggota Dewan Undangan Negeri (ADUN) di negeri itu menyokong Azmin dan mengelakkan undi tidak percaya.“Saya harap bila dewan negeri bersidang, majoriti akan sokong Azmin.“Jika tidak, akan ada undi tidak percaya dan Selangor haru cari menteri besar baru,” katanya ringkas kepada pemberita dalam majlis Proton di Shah Alam.Walaupun telah dipilih oleh sultan Selangor, kedudukan Khalid masih boleh dicabar melalui Dewan Undangan Negeri (DUN) yang akan bersidang pada November ini.Azmin sebelum ini bukanlah pilihan PKR yang mencadangkan presidennya Datuk Seri Wan Azizah Ismail bagi menggantikan Tan Sri Khalid Ibrahim.Sementara itu, Mahathir hari ini enggan mengulas panjang berhubung keputusan Azmin mengurangkan bilangan exco PAS dalam pentadbiran negeri.“Perkara itu hak MB, sama ada beliau hendak menambah atau mengurangkan. Beliau boleh lakukan apa yang beliau fikirkan sesuai.“Tidak semestinya beliau kekalkan exco hanya kerana pentadbiran lama berbuat demikian,” katanya. Malaysiakini


Dr M sokong Azmin, harap tiada undi tak percaya adalah Entri ulangsiar dari sesawang indah. Credit dan Penghargaan kepada Indah iaitu penulis/pemilik asalnya. All due respect dan Trimas kerana menghargai laman Sesawang Belohog.

Share this

Rain Above Love Under Luna. Where there is love there is life and yes im in love with you.

0 Comment to "Dr M sokong Azmin, harap tiada undi tak percaya"

Post a Comment