Monday, September 29, 2014

Dr M kritik budaya sokong tanpa persoal Umno

Dr M kritik budaya sokong tanpa persoal Umno adalah entri ulangsiar dari sesawang Indah. Belohog Kata Kunci Ayat Sebaris berkongsi informasi terkini, maklumat semasa dan coretan umum untuk blog reader di Malaysia. Semoga Dr M kritik budaya sokong tanpa persoal Umno sama ada tersurat atau tersirat dapat memberi nilai-nilai yang menjadikan kehidupan lebih baik dari sebelummnya. Sekiranya perlu, boleh kongsikan/sebarkan entri Dr M kritik budaya sokong tanpa persoal Umno ini di laman sosial. Wallahu'alam bissawab.


Dr M kritik budaya sokong tanpa persoal Umno29 Sep 2014

Umno perlu berubah supaya pemimpinnya boleh dikritik dengan lebih berani, kata bekas perdana menteri Tun Dr Mahathir Mohamad.Pada masa ini, kata bekas presiden Umno itu, budaya dalam parti menyaksikan pemimpin disokong tanpa dipersoal.“Ya, kerana pemimpin harus diberitahu pandangan lain. Seorang pemimpin tidak boleh lakukan apa saja yang beliau suka,” katanya kepada pemberita di Putrajaya hari ini.Mahathir ditanya berhubung komen A Kadir Jasin, bekas ketua pengarang kumpulan NSTP, yang berkata Umno terlalu lemah untuk menyingkirkan presidennya Datuk Seri Najib Razak. Malaysiakini
Dr M kritik budaya sokong tanpa persoal Umno adalah Entri ulangsiar dari sesawang indah. Credit dan Penghargaan kepada Indah iaitu penulis/pemilik asalnya. All due respect dan Trimas kerana menghargai laman Sesawang Belohog.

Share this

Rain Above Love Under Luna. Where there is love there is life and yes im in love with you.

0 Comment to "Dr M kritik budaya sokong tanpa persoal Umno"

Post a Comment