Monday, August 11, 2014

TPM: Umno S'gor sokong Khalid tanpa syarat...Hmmmm

TPM: Umno S'gor sokong Khalid tanpa syarat...Hmmmm adalah entri ulangsiar dari sesawang Indah. Belohog Kata Kunci Ayat Sebaris berkongsi informasi terkini, maklumat semasa dan coretan umum untuk blog reader di Malaysia. Semoga TPM: Umno S'gor sokong Khalid tanpa syarat...Hmmmm sama ada tersurat atau tersirat dapat memberi nilai-nilai yang menjadikan kehidupan lebih baik dari sebelummnya. Sekiranya perlu, boleh kongsikan/sebarkan entri TPM: Umno S'gor sokong Khalid tanpa syarat...Hmmmm ini di laman sosial. Wallahu'alam bissawab.


TPM: Umno S'gor sokong Khalid tanpa syarat...Hmmmm


11 Aug 2014


Timbalan Perdana Menteri, Tan Sri Muhyiddin Yassin berkata BN Selangor sokong status Khalid Ibrahim kekal sebagai MB Selangor tanpa syarat serta ikhlas, lapor Bernama.Katanya, sokongan terhadap Khalid sebagai MB Selangor mengambilkira kebajikan dan nasib rakyat Selangor.Semua ADUN BN Selangor, tegasnya, akan sokong Khalid jika ada usul undi tidak percaya di sidang DUN nanti. Malaysiakini


TPM: Umno S'gor sokong Khalid tanpa syarat...Hmmmm adalah Entri ulangsiar dari sesawang indah. Credit dan Penghargaan kepada Indah iaitu penulis/pemilik asalnya. All due respect dan Trimas kerana menghargai laman Sesawang Belohog.

Share this

Rain Above Love Under Luna. Where there is love there is life and yes im in love with you.

0 Comment to "TPM: Umno S'gor sokong Khalid tanpa syarat...Hmmmm"

Post a Comment