Sunday, August 10, 2014

Doa Khalid untuk Anwar sempena ulang tahun

Doa Khalid untuk Anwar sempena ulang tahun adalah entri ulangsiar dari sesawang Indah. Belohog Kata Kunci Ayat Sebaris berkongsi informasi terkini, maklumat semasa dan coretan umum untuk blog reader di Malaysia. Semoga Doa Khalid untuk Anwar sempena ulang tahun sama ada tersurat atau tersirat dapat memberi nilai-nilai yang menjadikan kehidupan lebih baik dari sebelummnya. Sekiranya perlu, boleh kongsikan/sebarkan entri Doa Khalid untuk Anwar sempena ulang tahun ini di laman sosial. Wallahu'alam bissawab.


Doa Khalid untuk Anwar sempena ulang tahun


sinarharian


Doa Khalid untuk Anwar sempena ulang tahun


SHAH ALAM – Umum mengetahui persengketaan antara Menteri Besar Selangor, Tan Sri Abdul Khalid Ibrahim dengan Ketua Pembangkang, Datuk Seri Anwar Ibrahim susulan keengganannya untuk melepaskan jawatan tersebut.Namun, hari ini sempena hari kelahiran Anwar yang ke-67, Abdul Khalid tetap menyampaikan ucapan dan mendoakan agar Anwar panjang umur.“Selamat menyambut ulang tahun kelahiran buat Datuk Seri Anwar Ibrahim.“Semoga dikurniakan umur yang panjang untuk istiqamah dengan agenda reformasi dan perjuangan rakyat,” tulisnya di laman sosial Facebook, sebentar tadi
.Doa Khalid untuk Anwar sempena ulang tahun adalah Entri ulangsiar dari sesawang indah. Credit dan Penghargaan kepada Indah iaitu penulis/pemilik asalnya. All due respect dan Trimas kerana menghargai laman Sesawang Belohog.

Share this

Rain Above Love Under Luna. Where there is love there is life and yes im in love with you.

0 Comment to "Doa Khalid untuk Anwar sempena ulang tahun"

Post a Comment