Monday, September 1, 2014

Tangkapan berterusan, giliran exco PP pula

Tangkapan berterusan, giliran exco PP pula adalah entri ulangsiar dari sesawang Indah. Belohog Kata Kunci Ayat Sebaris berkongsi informasi terkini, maklumat semasa dan coretan umum untuk blog reader di Malaysia. Semoga Tangkapan berterusan, giliran exco PP pula sama ada tersurat atau tersirat dapat memberi nilai-nilai yang menjadikan kehidupan lebih baik dari sebelummnya. Sekiranya perlu, boleh kongsikan/sebarkan entri Tangkapan berterusan, giliran exco PP pula ini di laman sosial. Wallahu'alam bissawab.


Tangkapan berterusan, giliran exco PP pula31 Aug 2014

Polis kini menahan Pengerusi Pasukan Peronda Sukarela (PPS) Pulau Pinang Phee Boon Poh, yang juga exco kerajaan negeri.Phee ditahan ketika hadir ke ibu pejabat polis Timur Laut di Pulau Mutiara itu untuk memberi keterangannya kepada pihak polis kira-kira jam 4.30 petang tadi.Anggota Dewan Undangan Negeri (ADUN) Sungai Puyu itu ditemani Ketua Menteri Lim Guan Eng dan seorang lagi ADUN RSN Rayer (Seri Delima).Phee turut menulis penahannya itu Facebook.Penahannya itu dibuat selepas lebih 150 orang lagi anggota pasukan itu ditahan selepas perarakan hari merdeka pagi tadi. Malaysiakini


Tangkapan berterusan, giliran exco PP pula adalah Entri ulangsiar dari sesawang indah. Credit dan Penghargaan kepada Indah iaitu penulis/pemilik asalnya. All due respect dan Trimas kerana menghargai laman Sesawang Belohog.

Share this

Rain Above Love Under Luna. Where there is love there is life and yes im in love with you.

0 Comment to "Tangkapan berterusan, giliran exco PP pula"

Post a Comment