Thursday, September 18, 2014

'Pas tak pernah khianat rakan tahaluf siyasi'

'Pas tak pernah khianat rakan tahaluf siyasi' adalah entri ulangsiar dari sesawang Indah. Belohog Kata Kunci Ayat Sebaris berkongsi informasi terkini, maklumat semasa dan coretan umum untuk blog reader di Malaysia. Semoga 'Pas tak pernah khianat rakan tahaluf siyasi' sama ada tersurat atau tersirat dapat memberi nilai-nilai yang menjadikan kehidupan lebih baik dari sebelummnya. Sekiranya perlu, boleh kongsikan/sebarkan entri 'Pas tak pernah khianat rakan tahaluf siyasi' ini di laman sosial. Wallahu'alam bissawab.


'Pas tak pernah khianat rakan tahaluf siyasi'


sinarharian  • Hadi Awang
BATU PAHAT - Pas akan terus istiqamah dengan tahaluf siyasi bersama PR selama mana tidak berlaku pelanggaran syarat yang telah digariskan, demikian kata Presiden Pas, Datuk Seri Abdul Hadi Awang.Beliau berkata perkara itu dicapai setelah pihaknya merujuk kepada syarat-syarat tahaluf siyasi yang diputuskan oleh Majlis Syura Ulama Pas dengan hukum tertinggi parti itu."Sepanjang sejarah perjuangan Pas, kita tidak pernah khianat kepada rakan tahaluf kita, maka kita minta rakan tahaluf kita juga tidak mengkhianati tahaluf ini."Sebagai sebuah parti politik besar, apa jua rancangan besar mestilah diputuskan bersama sebelum ianya dilaksanakan," katanya ketika menyampaikan ucapan dasar Presiden pada Muktamar Pas Pusat ke-60 di Parit Raja, di sini, hari ini.


'Pas tak pernah khianat rakan tahaluf siyasi' adalah Entri ulangsiar dari sesawang indah. Credit dan Penghargaan kepada Indah iaitu penulis/pemilik asalnya. All due respect dan Trimas kerana menghargai laman Sesawang Belohog.

Share this

Rain Above Love Under Luna. Where there is love there is life and yes im in love with you.

0 Comment to "'Pas tak pernah khianat rakan tahaluf siyasi'"

Post a Comment