Saturday, September 6, 2014

Hadi: Tolak Wan Azizah kerana soal kebolehan

Hadi: Tolak Wan Azizah kerana soal kebolehan adalah entri ulangsiar dari sesawang Indah. Belohog Kata Kunci Ayat Sebaris berkongsi informasi terkini, maklumat semasa dan coretan umum untuk blog reader di Malaysia. Semoga Hadi: Tolak Wan Azizah kerana soal kebolehan sama ada tersurat atau tersirat dapat memberi nilai-nilai yang menjadikan kehidupan lebih baik dari sebelummnya. Sekiranya perlu, boleh kongsikan/sebarkan entri Hadi: Tolak Wan Azizah kerana soal kebolehan ini di laman sosial. Wallahu'alam bissawab.


Hadi: Tolak Wan Azizah kerana soal kebolehan6 Sep 2014

Presiden PAS Datuk Seri Abdul Hadi Awang berkata tentangannya ke atas cadangan untuk mencalonkan Datuk Seri Dr Wan Azizah sebagai menteri baru Selangor bukan disebabkan faktor jantina.Sebaliknya, ia berdasarkan faktor kebolehan presiden PKR tersebut, katanya dalam satu taklimat kepada sekumpulan penyokong parti di Marang semalam.“Jadi yang sebenarnya, sebab kita tolak calon di Selangor itu kerana tak layak daripada awal-awal lagi, bukan dengan sebab dia perempuan, bukan dengan sebab itu.“Tak boleh, tak mampu mengendalikan
pemerintahan kerajaan negeri Selangor. Ini memerlukan seorang yang kuat untuk jaga negeri Selangor.“Itu yang sebenarnya, bukan dengan sebab dia perempuan,” kata Abdul Hadi lagi.Rakaman video ucapannya dimuatkan di Youtube.

Malaysiakini


Hadi: Tolak Wan Azizah kerana soal kebolehan adalah Entri ulangsiar dari sesawang indah. Credit dan Penghargaan kepada Indah iaitu penulis/pemilik asalnya. All due respect dan Trimas kerana menghargai laman Sesawang Belohog.

Share this

0 Comment to "Hadi: Tolak Wan Azizah kerana soal kebolehan"

Post a Comment