Wednesday, August 13, 2014

PELAWAK VETERAN MAIDIN MENINGGAL DUNIA.

PELAWAK VETERAN MAIDIN MENINGGAL DUNIA. adalah entri ulangsiar dari sesawang Lekat Lekit. Belohog Kata Kunci Ayat Sebaris berkongsi informasi terkini, maklumat semasa dan coretan umum untuk blog reader di Malaysia. Semoga PELAWAK VETERAN MAIDIN MENINGGAL DUNIA. sama ada tersurat atau tersirat dapat memberi nilai-nilai yang menjadikan kehidupan lebih baik dari sebelummnya. Sekiranya perlu, boleh kongsikan/sebarkan entri PELAWAK VETERAN MAIDIN MENINGGAL DUNIA. ini di laman sosial. Wallahu'alam bissawab.


PELAWAK VETERAN MAIDIN MENINGGAL DUNIA.


Berita sedih ni aku baca kat Berita Harian Online yang mengesahkan Pak Maidin yang telah kembali kepangkuan penciptanya jam 2 petang tadi di rumah akibat serangan Jantung.Pak Maidin antara pelawak yang terkenal kat Malaysia.. Lawak dia sememangnya berjaya mencuit hati penonton. Kini hanya tinggal nama & kenangan. Doakan kesejahteraan rohnya disana. Moga beliau di tempatkan di kalangan orang - orang yang beriman.
Antara filem lakonan beliau adalah mami jarum & banyak lagi. Berlakon dari zaman 80an kalau tak silap.Takziah untuk seluruh ahli keluarga Pak Maidin.. semoga tabah menghadapi Ujian dari Allah. Dan sedekahkah la Al Fatihah buat arwah..

PELAWAK VETERAN MAIDIN MENINGGAL DUNIA. adalah Entri ulangsiar dari sesawang Lekat Lekit. Credit dan Penghargaan kepada Melekit iaitu penulis/pemilik asalnya. All due respect dan Trimas kerana menghargai laman Sesawang Belohog.

Share this

Rain Above Love Under Luna. Where there is love there is life and yes im in love with you.

0 Comment to "PELAWAK VETERAN MAIDIN MENINGGAL DUNIA."

Post a Comment