Tuesday, August 26, 2014

Kerjasama PAS dengan PKR, parti boleh menang

Kerjasama PAS dengan PKR, parti boleh menang adalah entri ulangsiar dari sesawang Indah. Belohog Kata Kunci Ayat Sebaris berkongsi informasi terkini, maklumat semasa dan coretan umum untuk blog reader di Malaysia. Semoga Kerjasama PAS dengan PKR, parti boleh menang sama ada tersurat atau tersirat dapat memberi nilai-nilai yang menjadikan kehidupan lebih baik dari sebelummnya. Sekiranya perlu, boleh kongsikan/sebarkan entri Kerjasama PAS dengan PKR, parti boleh menang ini di laman sosial. Wallahu'alam bissawab.


Kerjasama PAS dengan PKR, parti boleh menang5 Aug 2014


Setiausaha Agung PAS, Datuk Mustafa Ali berkata parti itu akan berbincang dengan PKR tentang parti mana yang akan bertanding dalam pilihan raya kecil Pengkalan Kubor.Menurutnya, faktor 'boleh menang' turut perlu dipertimbangkan walaupun kebiasaannya parti yang bertanding dalam pilihan raya umum akan turut bertanding dalam pilihan raya kecil di kerusi yang sama."Dalam pilihan raya kecil ini parti yang bertanding masa pilihanraya umum itu, dia akan bertanding bila pilihanraya kecil."Tetapi, tidak semestinya terikat begitu kalau ada satu keputusan baru dibuat berdasar faktor yg saya kata tadi, faktor 'boleh menang' tadi."Biasa dalam pilihan raya ini kita hendak menang."Jadi winnability ini salah satu faktor dan perlu kedua-duanya berbincang untuk mencari kata sepakat bagaimana yang terbaiklah utk mencapai kemenangan dalam pilihan raya kecil," katanya pada sidang media di ibu pejabat PAS tengahari ini.DUN Pengkalan Kubor kosong selepas penyandang, Datuk Noor Zahidi Omar dari meninggal dunia akibat kanser hati di sebuah hospital di Guangzhou, China, 20 Ogos lalu.PKR secara tradisinya bertanding di kerusi tersebut namun spekulasi PAS akan bertanding di situ dalam PRK mula bertiup apabila mengambil kira kedudukan kukuh PAS di Kelantan.


Kerjasama PAS dengan PKR, parti boleh menang adalah Entri ulangsiar dari sesawang indah. Credit dan Penghargaan kepada Indah iaitu penulis/pemilik asalnya. All due respect dan Trimas kerana menghargai laman Sesawang Belohog.

Share this

Rain Above Love Under Luna. Where there is love there is life and yes im in love with you.

0 Comment to "Kerjasama PAS dengan PKR, parti boleh menang"

Post a Comment