Saturday, August 23, 2014

22 ahli keluarga ‘gugur’

22 ahli keluarga ‘gugur’ adalah entri ulangsiar dari sesawang Indah. Belohog Kata Kunci Ayat Sebaris berkongsi informasi terkini, maklumat semasa dan coretan umum untuk blog reader di Malaysia. Semoga 22 ahli keluarga ‘gugur’ sama ada tersurat atau tersirat dapat memberi nilai-nilai yang menjadikan kehidupan lebih baik dari sebelummnya. Sekiranya perlu, boleh kongsikan/sebarkan entri 22 ahli keluarga ‘gugur’ ini di laman sosial. Wallahu'alam bissawab.


22 ahli keluarga ‘gugur’
23/8/14Oleh Rosliza Mohamed dan Nur Syafika Amira Azman

Kota Bharu: “Sudah 22 ahli keluarga saya terkorban termasuklah dalam tempoh genjatan senjata, Ramadan lalu.

“Sememangnya kami tertekan dan kehilangan orang tersayang adalah bebanan emosi yang sukar ditanggung,” luah penuntut jurusan perubatan Universiti Islam Gaza, Palestin Ibrahim Al Agha.Ibrahim, 20, ditemui di Universiti Sains Malaysia (USM) Kubang Kerian, di sini, semalam bersama 12 lagi rakan sekampusnya yang berada di Malaysia menjalani latihan amali selama hampir sebulan.

Mereka tiba di negara ini minggu lalu menerusi usaha sama dengan Pertubuhan Aqsa Syarif.

Menurut Ibrahim lagi, dia pernah kehilangan 12 anggota keluarga dalam satu hari apabila rumah mereka musnah dibedil rejim Zionis.

“Tiada siapa sanggup hilang orang tersayang dalam jumlah yang ramai sekali gus.

myMetro


22 ahli keluarga ‘gugur’ adalah Entri ulangsiar dari sesawang indah. Credit dan Penghargaan kepada Indah iaitu penulis/pemilik asalnya. All due respect dan Trimas kerana menghargai laman Sesawang Belohog.

Share this

Rain Above Love Under Luna. Where there is love there is life and yes im in love with you.

0 Comment to "22 ahli keluarga ‘gugur’"

Post a Comment