Sunday, July 6, 2014

Menyentuh Hati! Nukilan Terakhir Allahyarham Datuk Sharifah Aini untuk Anak Tunggalnya Aliff

Menyentuh Hati! Nukilan Terakhir Allahyarham Datuk Sharifah Aini untuk Anak Tunggalnya Aliff adalah entri ulangsiar dari sesawang Billy Info. Belohog Kata Kunci Ayat Sebaris berkongsi informasi terkini, maklumat semasa dan coretan umum untuk blog reader di Malaysia. Semoga Menyentuh Hati! Nukilan Terakhir Allahyarham Datuk Sharifah Aini untuk Anak Tunggalnya Aliff sama ada tersurat atau tersirat dapat memberi nilai-nilai yang menjadikan kehidupan lebih baik dari sebelummnya. Sekiranya perlu, boleh kongsikan/sebarkan entri Menyentuh Hati! Nukilan Terakhir Allahyarham Datuk Sharifah Aini untuk Anak Tunggalnya Aliff ini di laman sosial. Wallahu'alam bissawab.


Menyentuh Hati! Nukilan Terakhir Allahyarham Datuk Sharifah Aini untuk Anak Tunggalnya Aliff


Cerita antara IBU & ANAK :
In Shaa ALLAH…..Dengan izin ALLAH Jika tiada aral melintang tidak lama lagi Aliff akan pulang bercuti selama 3 bulan…Bunyi nya lama tapi reality nya sekejap sangat setelah setahun tidak bertemu…kini masa dah hampir tiba untuk dia pulang..saya dah pun kemas kan bilik Aliff.
Teruskan Bacaan Anda......

Menyentuh Hati! Nukilan Terakhir Allahyarham Datuk Sharifah Aini untuk Anak Tunggalnya Aliff adalah Entri ulangsiar dari sesawang Billy Info. Credit dan Penghargaan kepada Billy iaitu penulis/pemilik asalnya. All due respect dan Trimas kerana menghargai laman Sesawang Belohog.

Share this

Rain Above Love Under Luna. Where there is love there is life and yes im in love with you.

0 Comment to "Menyentuh Hati! Nukilan Terakhir Allahyarham Datuk Sharifah Aini untuk Anak Tunggalnya Aliff"

Post a Comment