Saturday, September 13, 2014

Polis siasat Edmund Bon kes hasutan

Polis siasat Edmund Bon kes hasutan adalah entri ulangsiar dari sesawang Indah. Belohog Kata Kunci Ayat Sebaris berkongsi informasi terkini, maklumat semasa dan coretan umum untuk blog reader di Malaysia. Semoga Polis siasat Edmund Bon kes hasutan sama ada tersurat atau tersirat dapat memberi nilai-nilai yang menjadikan kehidupan lebih baik dari sebelummnya. Sekiranya perlu, boleh kongsikan/sebarkan entri Polis siasat Edmund Bon kes hasutan ini di laman sosial. Wallahu'alam bissawab.


Polis siasat Edmund Bon kes hasutan12 Sep 2014

Peguam, Edmund Bon berkata polis menghubunginya hari ini untuk tampil memberi kenyataan berhubung siasatan berkaitan hasutan."Saya akan bekerjasama dengan polis dan akan menemui mereka apabila saya pulang untuk memberi kenyataan,” katanya di Twitter.Bon, yang kini berada di luar negara, akan kembali ke Malaysia pada 16 September.Katanya, beliau disiasat berhubung komennya dalam satu laporan berita portal The Malaysian Insider.Laporan pada 20 Januari itu berhubung isu sama ada golongan bukan Islam patut akur kepada fatwa atau titah sultan.Peguam, New Sin Yew berkata laporan ke atas Bon dibuat di Pulau Pinang.

Malaysiakini


Polis siasat Edmund Bon kes hasutan adalah Entri ulangsiar dari sesawang indah. Credit dan Penghargaan kepada Indah iaitu penulis/pemilik asalnya. All due respect dan Trimas kerana menghargai laman Sesawang Belohog.

Share this

Rain Above Love Under Luna. Where there is love there is life and yes im in love with you.

0 Comment to "Polis siasat Edmund Bon kes hasutan"

Post a Comment