Tuesday, September 16, 2014

Lelaki mandi petrol...kemudian cucuh api...

Lelaki mandi petrol...kemudian cucuh api... adalah entri ulangsiar dari sesawang Indah. Belohog Kata Kunci Ayat Sebaris berkongsi informasi terkini, maklumat semasa dan coretan umum untuk blog reader di Malaysia. Semoga Lelaki mandi petrol...kemudian cucuh api... sama ada tersurat atau tersirat dapat memberi nilai-nilai yang menjadikan kehidupan lebih baik dari sebelummnya. Sekiranya perlu, boleh kongsikan/sebarkan entri Lelaki mandi petrol...kemudian cucuh api... ini di laman sosial. Wallahu'alam bissawab.


Lelaki mandi petrol...kemudian cucuh api...16/9/14


Oleh Siti Nadzirah Che Mud


Gombak: Seorang lelaki bertindak gila apabila ‘memandikan’ tubuhnya dengan petrol sebelum membakar diri selepas dipercayai mengalami tekanan perasaan.


Dalam kejadian jam 1 tengah hari semalam, lelaki berusia 40-an itu dikesan cuba membunuh diri tidak jauh dari kawasan belukar di Sri Gombak, di sini.

Bagaimanapun, mangsa yang dipercayai tidak dapat menahan sakit akibat tubuhnya dijilat api bertindak terjun ke dalam kolam berdekatan.Pegawai Operasi Bomba dan Penyelamat Selayang Nor Aini Iman berkata, pihaknya menerima panggilan kecemasan berhubung kejadian itu pada jam 1.08 tengah hari.


Foto PASUKAN penyelamat mengeluarkan mangsa daripada kolam sebelum dikejarkan ke Hospital Selayang.
Menurutnya, sebuah jentera serta lapan anggota bomba dikerahkan ke lokasi kejadian membantu mangsa.
Katanya, mangsa ditemui di dalam kolam dengan keadaan lemah oleh anggota penyelamat.myMetro


Lelaki mandi petrol...kemudian cucuh api... adalah Entri ulangsiar dari sesawang indah. Credit dan Penghargaan kepada Indah iaitu penulis/pemilik asalnya. All due respect dan Trimas kerana menghargai laman Sesawang Belohog.

Share this

Rain Above Love Under Luna. Where there is love there is life and yes im in love with you.

0 Comment to "Lelaki mandi petrol...kemudian cucuh api..."

Post a Comment